PayPal-integration är nu tillgänglig med Catholic Connect eGiving!

PayPal och Catholic Connect eGiving

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Dela på reddit

Vi är så glada att kunna tillkännage en ny uppdatering till katolska Connect eGiving-plattformen. PayPal är nu tillgängligt! Detta expanderar länderna som katolska Connect eGiving nu kan tjäna genom att bli en integrationspartner för PayPal. Betalningsfunktionerna i PayPal + insamlings- och hanteringsfunktionerna för Catholic Connect eGiving gör detta till ett genombrott för alla som vill öka sin givarbas.

Vi tillåter nu alla församlingar och ideella organisationer att integrera sin eGiving med sitt eget PayPal-konto för att acceptera PayPal-donationer via Catholic Connect eGiving. Det uppskattas att cirka 20-25% av alla donationer ges via PayPal, så detta är ett genombrott för organisationer som vill maximera sina donationer online och utnyttja fler sätt för donatorer att ge.

PayPal-integrationen gör det möjligt för alla 501 (c) 3 att acceptera donationer till en rabatterad transaktionsnivå på 2,2% + 30 ¢. För att ansöka om den ideella räntan, bekräfta din 501 (c) 3-organisation genom att klicka här: https://www.paypal.com/charities

När du har bekräftat ditt PayPal-konto, logga in på https://give.catholicconnect.app/login och gå över till "Inställningar" och sedan "Betalningsalternativ" och bläddra ner till "PayPal" och anslut ditt PayPal-konto till ditt katolska Connect eGiving.

Mer att utforska

Okategoriserad

Tillgängliga länder: Catholic Connect eGiving

Ta reda på om ditt land är tillgängligt inom vår insamlingsplattform. Vi låter för närvarande alla inom 200 länder acceptera donationer online via Catholic Connect eGiving! Någon

Mobilvänligt formulär

En form som gör det enkelt för alla att donera direkt.

sv_SESwedish